Laatste maand voor het Corso!

De laatste maand is ingegaan en langzaam is of komt iedereen weer terug van vakantie. Bij Fulnaho hebben vele mensen de vakantie doorgebracht of brengen hun vakantie nog door, op de Zwartemeerweg te Kraggenburg. Zoals bij bijna alle Wagenbouwgroepen zijn ook bij Fulnaho de laatste loodjes het zwaarst. De planning was om vanaf donderdag 18-08-2016, te starten met de grote verhuizing naar Grondverzet- & Loonbedrijf Smit

gelegen aan de Schaarweg 9 te Sint-Jansklooster. Hier bouwen wij al vele jaren de wagen af, zodat onze creatie in volle glorie kan schitteren op het parcours van het Corso Vollenhove. Tevens is er op zaterdag 20 augustus de open dag voor wagenbouwgroepen. Ook bij Fulnaho bent u van harte welkom om even een kijkje te nemen onder het genot van een "natje en een droogje". Alvast 1 nieuwtje; we gaan dit jaar voor het eerst prikken en niet meer met lijm werken. Voor de aller laatste nieuwtjes nodigen wij u graag uit op deze open dag!


De feestweek (dinsdag 23-08 t/m zaterdag 27-08), is helemaal volgepland met leuke activiteiten voor jong en oud. Nieuwsgierig?

Klik dan snel op deze link: http://www.corso-vollenhove.nl/programma/ om het complete programma te bekijken ðŸ˜‰ 


Terug naar nieuwsoverzicht

Onze vrienden