One Shot, 7e prijs!

 Fulnaho is tijdens het bijzondere corso van 2023 op een 7e plaats geëindigd.

Afgelopen zaterdag 26 augustus begon zo mooi met een stralend zonnetje en een warm Jeugdcorso vanaf 10.00 uur. De binnenstad van het voormalige Zuiderzeestadje stroomt vol en dat gaat door tot en met het Middagcorso, dat om 14.00 uur van start gaat.

Wanneer de tweede ronde van het middagcorso bij de rotonde aan de Weg van Rollecate begint, pakken donkere wolken zich plots samen en komt de regen al snel met bakken uit de hemel. Het lijkt zelfs te gaan onweren, reden genoeg voor de organisatie om het Middagcorso af te gelasten. Iedereen wordt verzocht om het parcours te verlaten en een veilige plek op te zoeken. In de afgelopen jaren kwam zo’n situatie nog maar één keer eerder voor, toen tijdens de laatste rondgang van een Avondcorso onweer ontstond.

Juryleden hadden nog geen kans gehad om alle wagens te beoordelen, dus werd de prijsuitreiking uitgesteld tot na het Avondcorso. Dat werd ingekort van twee naar één ronde in verband met veiligheid.

Trots zijn wij op onze 7e plek! Wat was het een bijzonder corso. Fulnaho bedankt iedereen die op welke manier dan ook geholpen heeft aan deze creatie.


Image title

Terug naar nieuwsoverzicht

Onze vrienden